top of page

AFDRUK

Bungalowpark "'t Ongerepte" B.V.

​Hoogenboomlaan 15

4325 DE Renesse, Niederlande

E-MAIL: info@ongerepte.nl

Disclaimer

eerste beperking van aansprakelijkheid

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De provider neemt echter geen verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid, volledigheid en tijdigheid van de aangeboden inhoud.
Het gebruik van de inhoud van de website gebeurt op eigen risico van de gebruiker.
Met het pure gebruik van de website van de provider komt geen contractuele relatie tussen de gebruiker en de provider.

2. Externe links
Deze website bevat links naar websites van derden ("externe links"). Deze websites vallen onder de verantwoordelijkheid van de betreffende exploitant. De provider heeft de inhoud van derden gecontroleerd bij het koppelen van externe links om te bepalen of er juridische overtredingen zijn. Op dat moment waren geen overtredingen duidelijk.
De aanbieder heeft geen invloed op het huidige en toekomstige ontwerp en de inhoud van de gelinkte pagina's. Het instellen van externe links betekent niet dat de provider de inhoud achter de referentie of link accepteert. Een constante controle van deze externe links is voor de aanbieder niet redelijk zonder concrete verwijzingen naar wettelijke overtredingen. Met kennis van wettelijke overtredingen worden dergelijke externe links echter onmiddellijk verwijderd.

3. Privacy
Door de website van de provider te bezoeken, kan informatie over de toegang (datum, tijd, bekeken pagina) worden opgeslagen. Deze gegevens behoren niet tot de persoonlijke gegevens, maar zijn geanonimiseerd. Ze worden uitsluitend beoordeeld voor statistische doeleinden.
Een overdracht aan derden, voor commerciële of niet-commerciële doeleinden, vindt niet plaats.
De aanbieder wijst uitdrukkelijk op dat datatransmissie via gaten Internet security (bijvoorbeeld bij de communicatie via e-mail) en kan niet volledig worden beschermd tegen toegang door derden.
Het gebruik van contactgegevens voor commerciële reclame is niet toegestaan, tenzij de provider zijn schriftelijke toestemming heeft gegeven of er reeds een zakelijke relatie. De aanbieder en alle personen die op deze website worden genoemd, maken hierbij bezwaar tegen elk commercieel gebruik en openbaarmaking van hun gegevens.

4. Auteursrechten en aanvullend auteursrecht
De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is onderhevig aan Duitse auteursrechten en aanvullende auteursrechten. Elk gebruik dat niet is toegestaan ​​door Duitse auteursrecht en aanvullende auteursrechtwetgeving vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de aanbieder of respectieve auteursrechthouder. Dit geldt in het bijzonder voor de vermenigvuldiging, verwerking, vertaling, opslag, verwerking of reproductie van inhoud in databases of andere elektronische media en systemen. Inhoud en rechten van derden zijn als zodanig gemarkeerd.
Het ongeoorloofd dupliceren of doorgeven van individuele inhoud of volledige kanten is niet toegestaan ​​en strafbaar. Alleen de productie van kopieën en downloads voor persoonlijk, privé en niet-commercieel gebruik is toegestaan. De presentatie van deze website in externe frames is alleen toegestaan ​​met schriftelijke toestemming.

5. Speciale gebruiksvoorwaarden
Als bijzondere voorwaarden voor individueel gebruik deze site eerst afwijken van de eerder genoemde punten tot en met 4, zal worden bepaald op de juiste plaats.
In dit geval de specifieke voorwaarden zijn van toepassing in elk geval.

Hier kunt u ons vinden

De Hoogenboomlaan in Renesse leidt tot de mooiste en breedste strand in Renesse. Hier is een natuurreservaat dat direct grenst aan de duinen naar het brede strand.

 

 

 

 

bottom of page